Ik ben Ruurd Dijkstra, 29 jaar en woonachtig in Heerenveen. In de winter schaatsend voor KPMS Bouw & Techniek in het A peleton. En in de zomer volle ambities voor het skeeleren zowel nationaal als internationaal. Als werk / hobby tussen de trainingen ben ik meubelmaker van steigerhouten meubels.

De laatste winter voor corona reed ik een mooi seizoen bij WBB dakkapellen met een paar mooie uitslagen. Een top 10 notering op NK kunstijs en een 5e en een 6e plaats in de cup wedstrijden als uitschieters.

Mijn ambitie voor komende winter is dan een plek op het podium en het liefst meerdere podiumplaatsen. De kansen voor mij zullen op kunstijs het grootste zijn. Ook vind ik dit het leukste! Ik kijk ontzettend uit naar komend seizoen bij deze mooie marathonploeg.

Ruurd is op het ijs te herkennen aan beennummer 80.

Wil je Ruurd volgen? Dan kan dit via Facebook en Instagram