Nieuwe naam, nieuwe samenstelling, nieuwe kansen:op naar 2022-2023!

Team Bouw & Techniek wordt Team Okay-KPMS


NA RUIM EEN DECENNIUM VERDWIJNT DE TEAMNAAM BOUW &TECHNIEK NAAR DE ACHTERGROND IN HET SCHAATSPELOTON. 
DE SCHAATSPLOEG GAAT VERDER ONDER DE NIEUWE NAAM TEAM OKAY-KPMS, POWERED BY BOUW EN TECHNIEK.
WANT NAAST HOOFDSPONSOREN OKAY FASHION & JEANS EN KPMS, BLIJVEN OOK DE BOUW EN TECHNIEK GERELATEERDE BEDRIJVEN ALS SPONSORS AAN HET TEAM VERBONDEN. OOK IS INTERFARMS WEER TERUG ALS TROUWE SPONSOR VAN HET MARATHON SCHAATSEN.

Ervaren rijders en opkomend talent

Team Okay-KPMS bestaat komend seizoen uit enkel ervaren rijders. Maar, met een beloftenteam wordt er ook geïnvesteerd in opkomend talent. De ploeg voor de topcompetitie bestaat uit Jeroen Janissen, Marco van der Tuin, Daan Besteman en de jonge talenten Lars Woelders en Ruben Ligtenberg. 

In het beloftenteam van Team Okay-KPMS zijn  Jorian ten Cate, Bjorn Bakker en Kevin van der Horst opgenomen. Tevens zal Remon Vos gebruik maken van de faciliteiten van het team maar hij zal in de competitie rijden onder de vlag van het KNSB talenten team.

Skeelerteam

Als kers op de taart rijdt Team Okay-KPMS vanaf dit seizoen ook mee in de inlinecompetitie Dit nieuwe skeelerteam bestaat uit Kevin van der Horst, Jorian ten Cate, Ruben Ligtenberg en Remon Vos. 

Na drie wedstrijden was Van der Horst leider in het klassement. Daarmee is de aftrap voor het komende seizoen veelbelovend.

Technische staf

De technische staf wordt gevormd door trainer/coach Ron Neymann , assistent trainer Bart de Vries, verzorgster Natasja Neymann , coach skeelerteam Appie Vos en teammanager Edward van Dijk

 Meedoen voor de overwinning

Teammanager Edward van Dijk is al 20 jaar met veel passie sponsor van het marathonschaatsen. Hij is verheugd met al deze ontwikkelingen, welke zullen zorgen voor meer stabiliteit en faciliteiten voor het team. De insteek van het Team Okay-KPMS is om te bouwen aan een team wat uiteindelijk weer mee gaat doen voor overwinningen.

De mannen van Team Okay-KPMS zullen voortaan in het peloton te herkennen zijn aan de rood-zwarte schaatspakken: #alsdebrandweer


Lees hier alles over de ontwikkelingen voor komend seizoen:

OKAY/KPMS BOUWT AAN NIEUW TEAM
NA ACHTTIEN JAAR IS EDWARD VAN DIJK NOG ALTIJD NIET KLAAR IN HET MARATHONSCHAATSEN
MALLEMOLEN VOOR BJORN BAKKER: VAN BRONZEN PLAK VIA RODE KAART NAAR NIEUWE PLOEG