Klassementsleider Van der Horst wil van vierde plaatsen af

‘Barre Beuker’ Kevin van der Horst heeft dit inlineseizoen iets met het getal vier. Hij eindigde in alle vier Reggeborgh Marathon Inline Cup-wedstrijden op deze positie. Een Vierdaagse zou hem dus goed moeten liggen…

 “Ik schijn iets met het getal vier te hebben. Het is leuk om het oranje pak te dragen, maar ik wil nu wel eens meedoen om de podiumplekken. Wat mij betreft is het doel een dagzege, die ook weer veel punten oplevert. Na afloop van de Vierdaagse zie ik wel hoe ik ervoor sta in het klassement.”

Nieuwe naam, nieuwe samenstelling, nieuwe kansen: op naar 2022-2023!

Team Bouw & Techniek wordt Team Okay-KPMS
Na ruim een decennium verdwijnt de teamnaam Bouw & Techniek naar de achtergrond in het schaatspeloton. De schaatsploeg gaat verder onder de nieuwe naam Team Okay-KPMS, powered by Bouw en Techniek.


Geen IKO of Jumbo-Visma, Lars Woelders kiest voor Bouw & Techniek

LARS WOELDERS VERRUILT VOLGEND JAAR DE KLEUREN VAN TALENTNED VOOR DIE VAN OKAY BOUW & TECHNIEK. HET 20-JARIGE TALENT UIT GRAMSBERGEN HAD AANBIEDINGEN VAN DIVERSE LANGEBAANTEAMS OP ZAK, MAAR KOOS UITEINDELIJK TOCH VOOR HET AANBOD VAN EDWARD VAN DIJK OM TE TEKENEN BIJ ZIJN MARATHONPLOEG. “IK ZAT IN EEN LUXEPOSITIE EN DAT WAS ECHT WEL LASTIG. JE MOET MENSEN TELEURSTELLEN, MAAR IK BEN ZEER BLIJ DAT IK HEB GEKOZEN VOOR DE MARATHON.”

De voorbije winter maakte Woelders, die bij Skeelerclub Oost-Veluwe op de wielen zijn nog jonge carrière begon, al furore in het B-peloton. Na een goede seizoensstart met twee derde plaatsen mocht hij zelfs een wedstrijd in het oranje leiderspak rijden. Intussen verbeterde hij zich in de langebaanwedstrijden ook flink. Mede dankzij een twaalfde plek op het Daikin NK Allround wist hij zich in de kijker van de grote ploegen te rijden. Team IKO, de opleidingsploeg van Jumbo-Visma en Royal A-ware zochten allemaal contact met de jonge schaatser, uiteindelijk werd het toch Okay Bouw & Techniek.

Het seizoen zit er op!

EEN SEIZOEN NA EEN SEIZOEN ZONDER WEDSTRIJDEN DOOR CORONA EN HET AFGELOPEN SEIZOEN VEELAL ZONDER PUBLIEK, MAAR WEL ALTIJD TE VOLGEN VIA DE LIVESTREAM. HET SEIZOEN NA CORONA OPNIEUW MOETEN BOUWEN AAN EEN TEAM VOOR DE TOEKOMST.

Nadat we meer dan 50% van ons team opnieuw moesten opzetten, toch nog een aantal podium, veel net naast podium en heel veel top 10 plekken kunnen we zeer tevreden zijn. Daarom bedanken wij onze rijders voor het afgelopen seizoen  Jeroen Janissen  Marco van der Tuin  Daan Besteman  Danny Stam en  Ruurd Dijkstra.

De Grand Prix finale in Lulea over 200km was jammer genoeg voor  Marco van der Tuin net niet voor marco de kroon op alle aanvallen die hij heeft geplaatst (prijs voor de sterkste aanvaller was op zijn plaats geweest).