Jeroen Janissen

Ik ben Jeroen (1997) en dit wordt al weer mijn 4de seizoen voor Bouw en Techniek. Afgelopen seizoen konden we na een coronawinter zonder wedstrijden eindelijk weer los! Ik ben super blij met mijn resultaten van deze winter. Met 4 podiumplekken en een 6de plek in het algemeen klassement kan ik niet anders zeggen dan dat ik een super competitie heb gehad. Daarnaast heb ik me ook op de langebaan goed verbeterd met een 6de plek op het NK Allround!

Ik ben naar Bouw en Techniek gekomen om me op alle vlakken te verbeteren. Ik heb gemerkt dat de goede begeleiding en het vele samen trainen mij de afgelopen drie jaar al veel beter heeft gemaakt en ik ga er voor om die stijgende lijn door te zetten. 

Ik blijf de marathons combineren met een langebaanprogramma, waarbij ik me vooral richt op de 1500m, 5km en de mass-start. Ik wil op de individuele afstanden richting de top-10 van Nederland en tijdens de mass starts denk ik dat een podiumplek er zeker in zit! Op de marathons ga ik ook voor een nieuwe stap, alle ervaring die ik afgelopen seizoen heb opgedaan wil ik dit jaar gaan gebruiken voor het hoogst haalbare: winnen! Voor mij geldt een zware, open koers met een kopgroep die een ronde pakt als het ideale scenario om dat te verwezenlijken. Ik kijk er enorm naar uit om met mijn teamgenoten samen te strijden voor een paar spectaculaire wedstrijden. Wat ik zo mooi vind aan onze ploeg is dat we geen absolute kopman hebben, iedereen krijgt de kans en wij ondersteunen elkaar om die ene topklassering binnen te halen!