Ik ben Indra Médard, 23 jaar en geboren te Oostende. Ik ben student industrieel ingenieur bouwkunde en ben begonnen met inline skaten vanaf mijn 8 jaar. Sinds 2014 maak ik een vast deel uit van het Belgisch nationaal team en vertegenwoordig ik België op zowel Europese als Wereldkampioenschappen. Zo werd ik in 2017 onder andere Wereldkampioen bij de junioren en won ik in 2019, samen met Bart Swings, een bronzen medaille in de ploegkoers op het Wereldkampioenschap te Barcelona.
Sinds dit seizoen heb ik de overstap gemaakt naar het langebaanschaatsen omdat mijn ultieme doel de Olympische Spelen zijn en skeeleren jammer genoeg geen Olympische discipline is.

Mijn ambitie voor komend seizoen is voornamelijk wennen aan het marathonschaatsen bij de beloften en hopelijk kan ik in de toekomst de overstap maken naar het A-peloton bij team Bouw & Techniek. Ik ben een echte teamspeler en hoop dat ik mijn steentje kan bijdragen aan de prestaties van het team. Mijn persoonlijk ultieme droom is om de massastart te schaatsen op de Olympische Spelen in 2026 en ik heb er alle vertrouwen in dat ik in de juiste omkadering terecht ben gekomen om mij daarbij te helpen. De combinatie van marathonschaatsen en massastart is in mijn ogen de beste manier om mijn doel te verwezenlijken.

Indra is op de baan te herkennen aan beennummer B54

Indra is te volgen op Instagram