Or-Quest nieuwe sponsor Bouw & Techniek

Het marathonteam Schaatsteam Bouw & Techniek heeft een nieuwe sponsor vastgelegd. De naam van Or-Quest siert sinds het ONK op de Weissensee de pakken van de formatie.

Or-Quest ziet voldoende parallellen met het marathonteam om als sponsor in te stappen. Het bedrijf uit Drachten is zeer ambitieus in detachering en altijd op zoek naar de ‘gouden krachten’ in bouw en techniek. De keuze om het marathonteam Bouw & Techniek te sponsoren lag daarmee voor de hand.

Arbeidsbemiddeling in de huidige arbeidsmarkt vraagt om een echte topsportmentaliteit. Inzet, doorzettingsvermogen en creativiteit zijn van doorslaggevend belang voor succes. Bovenstaande kernmerken zijn ook belangrijke vereisten voor de marathonsport, waardoor de sport zich bij uitstek leent voor samenwerking. Daarbij zijn de jongens van Schaatsteam Bouw & Techniek zeer ambitieus en hebben zij een echte winnaarsmentaliteit.

Or-Quest is een technisch detacheringsbureau met ruime ervaring en een groot netwerk in de bouw, infra en techniek. Naast een grote database met technisch talent beschikken de medewerkers over een enorme drive. Or-Quest gaat altijd voor goud,  daarom wordt er dagelijks alles op alles gezet om succes te behalen voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Bron: www.schaats.nl