Het team

Van harte welkom op de teampagina van onze ploeg!
Op deze pagina vind je korte artikels over de rijders en de begeleiders. Voor de stukjes over de rijders hebben wij het speciaal aangepakt: alle teamgenoten hebben elkaar geïnterviewd en daar heeft Jeroen vervolgens korte verhaaltjes van gemaakt. Op deze manier lees je niet alleen wie de meeste overwinningen in de topdivisie boekte  en wie er het vaakst op het podium stond op natuurijs, maar ook wie worden gezien als de jonge honden en nestors van ploeg, wie de mooiste schaatsen of de meeste werklust heeft, wie het beste een kangoeroe kan nadoen, wie er het beste uitziet op het ijs en hoe je onze rijders direct kunt herkennen op de ijsbaan.
Zo kom je te weten wie wij zijn en krijg je ook een uniek inkijkje in de ploeg!

Dit seizoen (2020-2021) bestaat team Or-Quest Bouw en Techniek uit schaatsers Bart de Vries, Jeroen Janissen, Marco van der Tuin, Daniel Niero en Daan Besteman.

Naast deze kanjers trainen dit jaar ook een paar aanstormende talenten met ons mee, die uitkomen in de beloftendivisie. Dit zijn Chiel Smit, Mark Prinsen en Ids Bouma. Zij komen uit voor Schaatsteam Bouw en Tecnhniek.

Trainer/coach is Ron Neymann.

Nieuwsgierig geworden? Klik op de foto’s voor de persoonlijke verhalen!

Bart de Vries
Jeroen Janissen
Marco van der Tuin
Daniel Niero
Daan Besteman
Chiel Smit -b-
Mark Prinsen -b-
Ids Bouma -b-
Ron Neymann